Trygga Sverige

Trygghetsapp i fickformat

Skapa en tryggare vardag med vår app. Förutom att ge dig realtidsinformation om brott och iakttagelser, kan du också hitta och rapportera upphittade föremål och efterlysa försvunna eller stulna objekt. Upptäck hur vår app kan stödja dig och dina nära för att främja säkerhet och samhörighet i din vardag.

Vad hittar du i Trygga Sverige Appen

Några av de inlägg du kan hitta i appen Trygga Sverige.

Iakttagelser Rek. inbrott

Potentiella inbrottsrekognoseringar, vilket gör det möjligt för andra att vara medvetna och vidta åtgärder.

Efterlysningar

Efterlysningar för stulna entreprenadmaskiner och andra värdefulla tillhörigheter kan användare gemensamt arbeta för att övervaka och återfinna förlorade tillgångar.

Stöld, inbrott

Genom direkt integrationer kan du snabbt och enkelt hålla dig uppdaterade om lokala brott och händelser som rapporteras av myndigheterna.

Skadegörelse

Dela information om skadegörelse i ditt område och varna andra användare. Arbeta tillsammans kan vi skapa medvetenhet, förebygga skador och stärka gemenskapen.

Hittat

Dela information om förlorade eller försvunna djur i ditt område och hjälpa till att återförena dem med sina ägare.

Iakttagelse Stöld

Rapportera cykelstölder i vår app för att varna andra användare och öka chansen att din cykel återfinns. Dela din erfarenhet med oss så att andra i ditt område kan vara uppmärksamma och kanske bidra till att hitta din cykel.

Kategorier och funktioner i Trygga Sverige

Utforska våra verktyg för att dela viktiga observationer, hålla dig uppdaterad om senaste brott och olyckor, hjälpa till att återförena förlorade föremål och övervaka ditt område i realtid.

Iakttagelser
Användare kan dela och ta del av viktiga observationer i deras omgivning. Genom att dela information om misstänkta aktiviteter och händelser kan vi tillsammans öka medvetenheten och bidra till att skapa ett säkrare samhälle för alla.
Brott & Olyckor
Håll dig uppdaterad om senaste brott och olyckor som rapporteras. Genom att ha tillgång till denna information kan användare vara bättre förberedda och vidta förebyggande åtgärder för att skydda sig själva och sina nära och kära.
Hittat & Efterlysning
Du kan hjälpa till att återförena förlorade föremål med deras rättmätiga ägare eller rapportera om något du har hittat. Genom att dela denna typ av information kan vi gemensamt bidra till att återställa vad som gått förlorat och stärka sammanhållningen i vårt samhälle.
Övervakning
Håll koll på sitt område genom att övervaka aktiviteter och händelser i realtid. Genom att vara vaksamma och dela information kan vi arbeta tillsammans för att förebygga brott och skapa en tryggare miljö för alla att leva och verka i.

Hjälp oss göra den app du behöver

Nedan följer några av de funktioner som vi planerar att implementera, men vi vet att du har massor med idéer och förslag. Vi är övertygade om att den bästa appen formas genom att lyssna på era åsikter och idéer. Därför vill vi be dig om din feedback och input för att hjälpa oss forma framtidens för trygghetsapp.

Kommer snart

Goda förebilder

Snart kommer vi att introducera en ny funktion i vår app där användare kan dela goda förebilder. Det är viktigt att belysa våra hjältar och positiva exempel i samhället för att öka medvetenheten och sprida inspiration. Genom att dela goda förebilder kan vi gemensamt bidra till att främja positiva handlingar och stärka vårt samhälle. Håll utkik efter den här spännande funktionen och bli en del av vårt engagemang för att sprida ljus och hopp i vår omgivning.

Läs mer om Goda Förebilder »

Grupper
Kommer snart

Grupper

En ny och spännande grupp-funktion i Trygga Sverige-appen. Denna funktion kommer att göra det möjligt för användare att skapa och delta i grupper baserade på olika intressen, områden eller gemensamma mål för att främja trygghet och samhällssäkerhet.