Trygga Sverige

Idrottsföreningar

Ert lag kan göra en stor skillnad för Sverige, samtidigt som ni får ekonomisk ersättning som ni kan använda för att uppfylla era drömmar.

Trygga Sverige jobbar för att skapa en nationell och lokal samverkan för att öka tryggheten i Sverige. Tillsammans med kärnan i Sverige, alla våras idrottsföreningar vill vi informera allmänheten lokalt i er stad om hur vi på Trygga Sverige samverkar och förebygger brott. Vi jobbar för att kunna ge så många föreningar som möjligt uppdrag. Anmäl ert intresse för att tjäna pengar som idrottsförening!

Anmäl ert lag

Börja med att göra en intresseanmälan att er förening vill ha uppdrag i er stad. Det gör ni enklast på vår hemsida eller via någon av våra medarbetare.

Ladda ner appen och dela inlägg

Ladda ner appen och dela inlägg. Vi skickar anmält lag ett färdigskrivet inlägg som delas på era sociala medier, t.ex. Facebook, Linkedin, Instagram.

Få ersättning

Efter er uppdragsrapportering betalar vi ut er ersättning. Bankkonto på Swedbank, SEB, Handelsbanken, Nordea eller Danske bank

Vanliga frågor och svar

Har du något annat du vill fråga så är det bara att höra av sig.

Intresseanmälan

Address
Universitetsallén 32
Sundsvall

Genom att klicka på skicka meddelande godkänner du att Trygga Sverige får spara och hantera dina uppgifter enligt ändamål.