Trygga Sverige

Nyheter

thumbnail

Intervju med Joachim Källsholm

Med över 30 år i säkerhetsbranschen och en passion för trygghetsfrågor, ser han stor potential i vår start-up att göra verklig skillnad i Sverige.

thumbnail

Nytt partnerskap med Blåljus

Vi kan idag med glädje tillkännage partnerskapet med Blåljus, en av de största Facebookgrupperingarna inom säkerhet i Sverige. Detta avtal markerar en betydande milstolpe i bådas strävan att främja arbetet för säkerhet och välbefinnande i landet. Genom detta samarbete kommer Blåljus att dela sitt innehåll, vilket kommer att bidra till att sprida information och öka medvetenheten om säkerhetsfrågor nationellt, regionalt och lokalt. Samtidigt kommer Trygga Sverige att få en ökad synlighet genom marknadsföring på Blåljus plattform, vilket förväntas locka fler medlemmar till Trygga Sveriges applikation. Detta initiativ är ett exempel på hur samarbete mellan olika organisationer kan leda till positiva förändringar och stärka gemenskapen med gemensamma mål för ett tryggare samhälle.

thumbnail

God förebild - Magnus Gradh

Vi är oerhört glada att få presentera en av våra Goda Förebilder i Trygga Sverige, tech-entreprenören Magnus Gradh.

thumbnail

Bli en del av vår framtid: Investeringsmöjlighet i Trygga Sverige TS AB

Vi på Trygga Sverige är glada över att meddela att vi genomför en nyemission för att ta vår verksamhet till nya höjder. Med en nyemission på maximalt 10,0 miljoner kronor erbjuder vi nu investerare möjligheten att teckna aktier i bolaget och vara en del av vår spännande resa framåt.

thumbnail

Trygga Sverige intensifierarar arbetet med samverkan och förebyggande av brott i sociala medier.

Trygga Sverige har blivit väl mottagen ute i sociala medier genom olika grupper inom samverkan. Vi satsar nu hårt på detta arbete då vi fått mycket god feedback från likasinnade människor som vill Sverige väl säger Alexander Perman, marknad på Trygga Sverige.

thumbnail

Vällingby grannsamverkan ansluter sig till Trygga Sverige.

Vi är glada att meddela att Trygga Sverige och Vällingby går hand i hand om hur vi tillsammans ska samverka och förebygga brott. Mer info om aktiviteter och information kommer.

thumbnail

Vi hälsar Maria Andersson som en av våra ambassadörer välkommen!

Maria Andersson är ett levande exempel på vad en ambassadör för Trygga Sverige representerar.

thumbnail

Grannsamverkan Sandsbro ansluter sig till Trygga Sverige.

Vi är glada att meddela att Trygga Sverige och Sandsbro går i samma linje i hur vi tillsammans kan samverka och förebygga brott. Vi tackar Maria Andersson stort för förtroende och passar även på att hälsa henne välkommen som en av våra lokala ambassadörer.

thumbnail

En tryggare plats

Det är ingen hemlighet att många av oss har känt oro över den negativa utvecklingen och den ökande kriminaliteten som vi sett här i Sverige de senaste åren. Men trots den tuffa situationen är det viktigt att vi håller hoppet uppe och fokuserar på att göra vårt land till en tryggare plats för alla att leva och verka i.