Trygga Sverige

Nytt partnerskap med Blåljus

Vi kan idag med glädje tillkännage partnerskapet med Blåljus, en av de största Facebookgrupperingarna inom säkerhet i Sverige. Detta avtal markerar en betydande milstolpe i bådas strävan att främja arbetet för säkerhet och välbefinnande i landet. Genom detta samarbete kommer Blåljus att dela sitt innehåll, vilket kommer att bidra till att sprida information och öka medvetenheten om säkerhetsfrågor nationellt, regionalt och lokalt. Samtidigt kommer Trygga Sverige att få en ökad synlighet genom marknadsföring på Blåljus plattform, vilket förväntas locka fler medlemmar till Trygga Sveriges applikation. Detta initiativ är ett exempel på hur samarbete mellan olika organisationer kan leda till positiva förändringar och stärka gemenskapen med gemensamma mål för ett tryggare samhälle.

“Fantastiskt nytt partnerskap med Blåljus! Tillsammans kommer vi att göra Sverige säkrare genom att sprida viktig information och öka medvetenheten om säkerhetsfrågor. Ett steg i rätt riktning mot ett tryggare samhälle för alla svenskar.”

Jonas Robertsson VD, Trygga Sverige

“Vi på Blåljus är stolta över vårt samarbete med Trygga Sverige. Ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans för att göra verklig skillnad! Jag uppmanar alla medlemmar i Blåljus att också gå med i Trygga Sverge appen.”

Jimmy Söderström Grundare av Blåljus grupperna

Trygga Sverige har även en önskan om samarbete med säkerhets/vaktbolagen i Sverige och där är dialogen i gång med flera bolag. Detsamma gäller för försäkringsbolag där vi t.ex. kan AI- tracka stulet gods och även branschorganisationer där vi har lösningar som kan stötta deras medlemsföretag i säkerhetsfrågor.

Vi gör nu även en nyemission inom Trygga Sverige och söker investerare som vill vara en partner med oss och tillsammans jobba för en tryggare situation där ute.

Trygga Sverige tror på att genom att förena krafterna med våra partners så kan det arbetas mer effektivt för att skapa en säkrare miljö för alla i Sverige.

För ytterligare information, kontakta:
Alexander Perman - Marknadsansvarig Trygga Sverige
070-2623402, alexander.perman@tryggasverige.se
Joakim Folmer-Hansen – Partneransvar och kapitalanskaffning
072-5261112, Joakim.folmer-hansen@securilon.se