Trygga Sverige

Ambassadörer

Tillsammans med våra ambassadörer skapar vi en gemenskap som sträcker sig till företagen och de svenska hemmen. Ambassadörerna spelar en avgörande roll i att sprida Trygga Sveriges budskap, skapa engagemang och bygga relationer såväl lokalt som nationellt.

“Genom att jobba tillsammans och dela våra erfarenheter kan vi verkligen göra skillnad och skapa säkrare samhällen. Kom och var med och låt oss göra en positiv förändring tillsammans!”

Alexander Perman
Alexander Perman
Trygga Sverige

Vi söker ständigt efter ambassadörer som vill vara med och påverka. Som ambassadör till Trygga Sverige kommer du få representera din egen skara av grupp (bransch, organisation, grupp, bostadsrättsförening eller annan tillhörighet).

  • Förebilder Ambassadörer fungerar som förebilder och inspirerar andra att engagera sig och ta ställning mot brottslighet. Deras röst och inflytande når olika samhällssektorer och skapar en bredare medvetenhet om vikten av att arbeta tillsammans för att skapa säkrare och tryggare samhällen.
  • Påverka Genom att ha engagerade och respekterade ambassadörer kan vi maximera vår påverkan och göra verklig skillnad i kampen mot brottslighet.

Skapa förändring: Bli en Ambassadör för säkerhet och trygghet!

Om du tror på att vi kan tillsammans kan skapa en gemenskap som driver en positiv utveckling, hör av dig till oss!

Våra Ambassadörer